blk.JPG straight-ps-black&dec.jpg dw_logobig.jpg unior.jpg MPM.JPG
ECHIPAMENT PROTECTIE PROFESIONAL
AcasaPrezentareProduseScule ElectriceDewaltUnelte cu AcumulatoriAcumulatori si statii de incarcareMasini de gauritCiocane rotopercutoare si demolatoarePolizoare unghiulareDispozitive de bancMasini de insurubatFierastraie circulare, pendulare,orizontaleMasini de slefuitMasini de rideluit,frezat,imbinatPistoale cu aer caldDebitoare lemn,PVC,aluminiuDispozitive cu laserMasini de gaurit cu carota diamantataMixereBlack & DeckerScule cu acumulatoriMasini de gaurit cu percutieCiocane rotopercutoareSlefuitoareFerastraiePolizoareRindele/freze lemnUnelte masuraUnelte pentru aplicatiiKX418ECompresoare de aerScule de manaUniorStanleyConsumabileBurghieAbraziveUtilaje mica mecanizareMasaltaMai - uri compactorPlaci compactoareTaietoare beton/asfaltSlefuitoare betonRigle vibranteVibratoare pentru betonWeberStagerGeneratoareKiporEnergySmartEchipamente si consumabile suduraAparate de sudare TIG/WIGAparate de sudare cu electrod invelitAparate de taiat cu plasma profesionaleAccesoriiEchipamente si accesorii gradina si padure Pompe si hidrofoareTaifuVasserkonigEchipamente protectie profesionaleOrgane asamblareChimiceElectricePromotiiServiciiConsultanta tehnica de specialitate gratuitaService scule si utilaje (garantie si postgarantie)Inchirieri scule si utiljeLivrariCerere ofertaContact
blank.JPG
blk.JPG
Societate cu capital integral romanesc, MPM Tehnic Serv a luat fiinta in anul 2005 si reprezinta o companie dinamica in plina dezvoltare, ce a imbratisat un mod de lucru profesionist din dorinţa de autodepăşire, mergandu-se in directia relizarii de performanta alaturi de clientii sai, prin stabilirea de parteneriate si colaborari, reciproc avantajoase, pe termen lung. In cei peste 6 ani de prezenta pe piata am reusit sa ne diversificam gama de produse si sa perfectionam calitatea acestora prin mentinerea unui contact permanent cu producatorii interni si externi. Astfel, in acest moment avem o piata de desfacere larga si un portofoliu de clienti impresionant. Dispunem de magazin propriu în Constanţa ( dar suntem alaturi de clienti economisindu-le timpul prin efectuarea de livrari prompte, la punctele de lucru al partenerilor) şi comercializam o gamă variată de scule electrice şi accesorii, utilaje şi echipamente pt. construcţii, echipamente de protecţie, scule de mână, scule electrice-suntem distribuitor autorizat al brand-urilor DeWalt si Black&Decker, la care asigurăm service şi garanţie, elemente de asamblare, utilaje pt. construcţii, echipament de protecţia muncii, sisteme de ridicare, scule si accesorii pt. ancorare, accesorii pt. ridicare, discuri abrazive etc.
Misiunea firmei MPM Tehnic Serv este aceea de aoferi colaboratorilor si partenerilor sai solutii tehnice prompte orientate catre satisfacerea nevoilor dumneavoastra precum si produse si servicii de calitate, preturi competitive, caracterizate de un raport pret - calitate optim. Avantajele colaborarii cu societatea noastra. Preturi competitive. Seriozitate si promptitudine. Flexibilitate in negocierea conditiilor comerciale de colaborare Deschidere fata de clienti si fata de orice propunere venita din partea acestora. Program de fidelizare a colaboratorilor loiali Consultanta tehnica gratuita In urma incheierii de parteneriate strategice, bazate pe relatii de colaborare pe termne lung,societatea noastra deruleaza colaborari cu societati ca: Elcomex SA Cernavoda Almacons S.R.L. Asocierea Astaldi Max Bogl Grup Reina Construct S.R.L. Romec Engineering Tigitrans S.A. Eurotranzit 2000 S.R.L. Rompetrol Petreochemicals S.R.L.
Spate 1.JPG