blk.JPG straight-ps-black&dec.jpg dw_logobig.jpg unior.jpg MPM.JPG
ECHIPAMENT PROTECTIE PROFESIONAL
AcasaPrezentareProduseScule ElectriceDewaltUnelte cu AcumulatoriAcumulatori si statii de incarcareMasini de gauritCiocane rotopercutoare si demolatoarePolizoare unghiulareDispozitive de bancMasini de insurubatFierastraie circulare, pendulare,orizontaleMasini de slefuitMasini de rideluit,frezat,imbinatPistoale cu aer caldDebitoare lemn,PVC,aluminiuDispozitive cu laserMasini de gaurit cu carota diamantataMixereBlack & DeckerScule cu acumulatoriMasini de gaurit cu percutieCiocane rotopercutoareSlefuitoareFerastraiePolizoareRindele/freze lemnUnelte masuraUnelte pentru aplicatiiKX418ECompresoare de aerScule de manaUniorStanleyConsumabileBurghieAbraziveUtilaje mica mecanizareMasaltaMai - uri compactorPlaci compactoareTaietoare beton/asfaltSlefuitoare betonRigle vibranteVibratoare pentru betonWeberStagerGeneratoareKiporEnergySmartEchipamente si consumabile suduraAparate de sudare TIG/WIGAparate de sudare cu electrod invelitAparate de taiat cu plasma profesionaleAccesoriiEchipamente si accesorii gradina si padure Pompe si hidrofoareTaifuVasserkonigEchipamente protectie profesionaleOrgane asamblareChimiceElectricePromotiiServiciiConsultanta tehnica de specialitate gratuitaService scule si utilaje (garantie si postgarantie)Inchirieri scule si utiljeLivrariCerere ofertaContact
blank.JPG
blk.JPG
De peste 80 de ani, DEWALT si-a dobândit reputaţia pentru proiectarea şi construirea de scule profesionale pentru uz industrial. În 1923, Raymond DEWALT a inventat circularul cu brat radial continuând timp de decenii sa stabileasca standardul pentru calitate si durabilitate. Acesta a fost începutul reputaţiei noastre de lungă durată în rândul utilizatorilor profesionişti: duritate, putere, precizie, ergonomie şi încredere. Acestea au devenit mărci comerciale ale numelui DEWALT. Schema de culoare Galben / Negru este o marcă înregistrată pentru DEWALT scule industriale şi accesorii. Astazi, aceste caracteristici sunt incorporate prin experienta indelungata si de punctul de start ingineric în fiecare produs de DEWALTs gamă largă de înaltă performanţă scule electrice "portabile" si accesorii. Acceptarea acestor produse DEWALT de către profesionisti in toata lumea a făcut DEWALT numărul unu în vânzarea de scule electrice profesionale în America de Nord astazi, şi cea mai rapidă creştere de brand din lume pentru ultimii cinci ani.
images.jpg stacked-logo-black.jpg
DETALII
DETALII
Black & Decker este o corporatie americana ce produce scule electrice, accesorii scule electrice si produse pentru casa si gradina. Compania a fost fondata in 1910 de S. Duncan Black and Alonzo G. Decker ca un magazin de scule in in Baltimore. In 1917 Black & Decker a inventat o masina de gaurit portabila ce incorpora butonul de actionare in maner, fapt pentru care au obtinut si un patent. In 2010 martie Black & Decker si-a unit fortele cu Stanley Works devenind Stanley Black & Decker.
blank.JPG